Vi søker kandidater til Nipas-Dagen 2022 - Vår støtte til hverdagsheltene

I Østfold er det over 3.000 registrerte organisasjoner som yter tilbud innen alt fra idrett og kultur til velforeninger, handikaplag og båt- og bilentusiaster. De fleste drives av frivillige som legger ned enormt med tid og ressurser for at andre skal ha et tilbud og kanskje høydepunkt i hverdagen. Vi kaller dem Hverdagsheltene – og de fortjener vår støtte!

På selveste julaften i fjor ble historiens første vinnere av Nipas-Dagen trukket, og hele 7 ulike prosjekter kunne se frem til at akkurat deres drøm ble realisert. Vi kan ikke love like mange vinnere i år, det kommer an på prosjektene vi får inn og omfanget av dem. Vi ønsker oss derfor mange kandidater å velge blant slik at vi kan sette sammen både mindre og større prosjekter blant frivilligheten i Østfold.

Registrer ditt prosjekt her innen 31.oktober

Vår støtte til hverdagsheltene og lokalsamfunnet til våre ansatte

Nipas-Dagen er vår måte å støtte frivilligheten, idrettslag, foreninger og andre ildsjeler og hverdagshelter i lokalsamfunnet til våre ansatte. Fremfor å donere penger og reklameskilt ønsker vi å bidra der vi kan utgjøre den aller største forskjellen. Nemlig ved å bruke vår kompetanse, arbeidskraft, utstyr og nettverk. På den måten kan vi få selv mindre summer til å bli både store, betydningsfulle og til glede for de mange – år etter år. 

Hvert år inviterer vi til en åpen konkurranse hvor det innenfor gitte kriterier nomineres samfunnsnyttige byggeprosjekter som vi i Nipas-teamet kostnadsfritt setter opp i løpet av en arbeidsdag. Vi kaller konseptet for Nipas-dagen. Vi bruker byggeprosjektene som en del av vår interne teambygging og hele Nipas-teamet (ca 50 pers) vil være sammen ute på byggeplassen den aktuelle dagen og gjøre det fysiske byggearbeidet, under ledelse av våre yngre talenter.

Vi håper du synes dette er et godt tiltak og vil hjelpe oss med å dele budskapet slik at vi kan gjøre en liten innsats som kan utgjøre en kjempestor forskjell! Under kan du se en av videoene fra forrige rundes vinner, nemlig Halden Røde Kors som yter et bredt og enormt viktig tilbud til både små og store i Halden. 

HUSK – Registrer ditt prosjekt her