Vi er Nipas - Susanne Skretteberg Andersen

ViErNipas_Susanne

I denne artikkelserien blir du bedre kjent med hvem Nipas er gjennom å møte de som jobber hos oss! Førstemann ut, eller mer korrekt første kvinne, er Susanne som vi var så heldig å få med på laget vårt i fjor.

Navn: Susanne Skretteberg Andersen
Alder: 26 år
Stillingstittel: Prosjektingeniør

Kan du fortelle litt om bakgrunnen din?

Jeg er utdannet byggingeniør ved HiØ, uteksaminert 2019. Etter studiene jobbet jeg hos Multiconsult med samferdselskonstruksjoner fram til jeg startet hos Nipas i oktober 2020. Jeg ville over til entreprenørsiden for å få en mer variert hverdag og mer praktisk erfaring.

Hvordan ser hverdagen din ut i Nipas?

Det er mye kommunikasjon, administrasjon og dokumentasjon nå for tiden, etter hvert blir det mer på byggeplass igjen.

Hvilke visjoner/drømmer har du for deg selv og Nipas i årene som kommer?

For Nipas sin del håper jeg på en god vekst, som i at vi klarer å holde følge og bygge et selskap med bra folk og et bra system.

For min egen del har jeg ambisjoner om å bli en ressurs for selskapet, og med tanke på alt jeg har lært på under et halvt år tror og håper jeg på å kunne utvikle meg masse både som person og faglig.

Nipas trenger flere dyktige kolleger fremover, hva vil du si til de som vurderer å søke?

At det bare er å kjøre på! Nipas tar godt vare på de ansatte, og man har store muligheter for læring og utvikling.

Se våre ledige stillinger her