Vi er Nipas - bli bedre kjent med Eivind

Eivind Ravin Jacobsen er et av talentene hos Nipas som vi gleder oss over å vokse sammen med fremover

 

Navn: Eivind Ravin Jacobsen
Alder:
26
Stillingstittel:
Prosjektingeniør

Kan du fortelle litt om bakgrunnen din

Jeg har bakgrunn som ingeniør i maskinfag, bachelorutdannelse. Parallelt med skolen jobbet jeg i 5 år med salg av trelast og byggevarer, noe som ga et godt grunnlag til å bygge videre på til jobben som prosjektingeniør. I jobben som prosjektingeniør er man alltid med på nye og unike prosjekter som vil gi nye utfordringer, dette gjør yrket veldig spennende.   

Hvordan ser hverdagen din ut i Nipas?

Jeg har en veldig variert og spennende hverdag i Nipas. Det kan f.eks. være oppfølging av HMS, kvalitetssikring og prosjektering, i tillegg til å bistå i prosjektet med fremdriftsplanlegging og økonomistyring. Man får prøve seg på mye forskjellig og får være med ute på byggeplassen. Jeg får også være med i møter med ledelse og byggherrer, samtidig som jeg jobber med å følge opp underentreprenørene på byggeplassen. Man får være med helt fra begynnelse til slutt, og det gjør at man lærer litt om alt i byggeprosessen.

Hvilke visjoner/drømmer har du for deg selv og Nipas i årene som kommer?

En prosjektingeniør er på mange måter en assisterende prosjektleder som jobber tett med anleggsleder og prosjektleder. På sikt ønsker jeg å gå veien til å kunne får mer ansvar og lede et helt prosjekt sammen med flinke kolleger.  

Nipas trenger flere dyktige kolleger fremover, hva vil du si til de som vurderer å søke?

Hvis du vil jobbe hos Nipas kommer du til et kompetent og spennende firma, som for tiden er i stor vekst og det skjer veldig mye fremover. Bli med oss på reisen!

Les også: Klikk på bildene for å bli kjent med flere i teamet vårt