Vi er Nipas - bli bedre kjent med An

An gikk lærlingtiden sin i Nipas og etter at fagbrevet var i boks ble han belønnet med fast ansettelse, og er nå en viktig del av Nipas sin fremtid

 

Navn: An T. Trinh
Alder: 23

Stillingstittel:
Tømrer

An har vært hos Nipas gjennom lærlingtiden sin, før han deretter bestod lærlingprøven og fikk et velfortjent fagbrev som tømrer. Samme dag som fagbrevet var i boks fikk An tilbud om fast jobb i tømrerstilling, noe han takket ja til. For Nipas er lærlinger en viktig del av hverdagen da videreføring av kunnskap gjennom lærlingordningen bidrar til å sikre både vår egen, og bransjens, fremtid.

Hvordan trives du som tømrer i Nipas?

– Jeg trives godt, alt arbeidet jeg lærer er høy kvalitet i forhold til andre firmaer jeg har jobbet i. Det er en behagelig arbeidsplass, hvor jeg føler jeg har vært veldig heldig med prosjektene jeg har jobbet med. Rolvsøy Barnehage var et veldig bra byggeprosjekt å være med på, og jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe videre med Kroken-prosjektet.

Psst: Vi søker tømrerbas og flere tømrere

Hvordan synes du veien fra lærling til tømrer har vært?

– Jeg tok studiespesialisering i to før jeg fant ut at jeg ville bli snekker. Derfor tok jeg to nye skoleår i regi av tømrerlinja som ble etterfulgt av to år som lærling. Jeg tok fagbrevet i august 2020 og har da jobbet som tømrer i Nipas siden.

– Lærlingtiden min var fin, hvor jeg spesielt vil fremheve at jeg hele tiden fikk tildelt gode, riktig arbeidsoppgaver med tanke på lærlingløpet jeg skulle gjennom. 

Hvordan ser arbeidshverdagen din ut i Nipas?

– Jeg våkner opp og stresser til jobb, hehe! Jeg tenker ikke så mye over oppgavene mine for jeg trives veldig godt, og jeg er ganske allsidig og liker å prøve meg på nye ting.

– Det er motiverende å få være med på hele byggeprosessen fra bunnsville til taket kommer på plass. Hittil hos Nipas har jeg jobbet med to ulike prosjekter og fått vært med på to kranselag.

Hva ville du sagt til dem som vurderer Nipas som en potensiell arbeidsgiver?

– Det er godt arbeidsmiljø her på huset, fine folk. Her kan vi både ha det seriøst og jobbe ordentlig, samtidig som vi har veldig mye humor og latter.

Les også: Klikk på bildene for å bli kjent med flere i teamet vårt