Vi er Nipas - Andreas Moen

Bli bedre kjent med Nipas! og Andreas Moen

I denne artikkelserien blir du bedre kjent med hvem Nipas er gjennom å møte de som jobber hos oss! Andreas er et våre nye talenter som skal hjelpe oss å vokse ytterligere i tiden og årene som kommer. 

Navn: Andreas Moen
Alder: 25 år
Stillingstittel: Kalkulatør

Kan du fortelle litt om bakgrunnen din

Jeg har alltid hatt en fascinasjon for bygg fra jeg var liten av og visst at det var denne bransjen jeg skulle inn i. Nå kommer jeg som nyutdannet byggingeniør fra Universitet i Stavanger og startet her i Nipas i februar. Jeg er klar for å omsette kunnskapen jeg allerede har, og trekke til meg den kompetansen som kollegaer sitter på.

Hvordan ser hverdagen din ut i Nipas?

Som kalkulatør jobber jeg ofte ut ifra en rammesøknad med tegninger som vi mottar fra en byggherre. Vi har flere fagarbeider under eget tak, så det går mye i mengdeberegninger og byggetekniske detaljer. I tillegg innebærer det kontakt og avklaringer med underentreprenører slik at vi finner løsninger sammen. Igjennom denne prosessen er vi sikre på at vi kan gi et riktig tilbud både på kvalitet og pris på utførelse av entrepriser.

Hvilke visjoner har du for deg selv og Nipas i årene som kommer?

Det går en rød tråd fra man starter på kalkylen til nøklene overleveres. Nå stopper ofte mitt arbeid etter vi har levert et tilbud, så på sikt har jeg lyst til å følge den røde tråden videre og være delaktig ute på byggeplass.

Jeg ønsker at Nipas skal bli den foretrukne entreprenøren folk kontakter når de skal ha ting ordentlig gjort.

Nipas trenger flere dyktige kolleger fremover, hva vil du si til de som vurderer å søke?

Som nyansatt snakker jeg fra min opplevelse og erfaring: Du vil komme inn i et kompetent miljø hvor takhøyden er stor og man spiller hverandre gode. Det er tydelige at Nipas er i stor vekst for tiden, og med solide eiere og stor ordrereserve er Nipas på vei på et eventyr, så bli med på denne reisen!

Interessert i å ta en prat med oss om en ledig stilling – kontakt oss her!

Les også: Klikk på bildene og bli bedre kjent med flere i teamet