Varmestua Blå Kors vant Nipas-Dagen og oppgradert bakgård

Som en av 7 vinnere var Varmestua Fredrikstad, som driftes av Blå Kors, et av stedene vi arbeidet på Nipas-Dagen 11.august. Målet var klart og tydelig, nemlig oppgradere bakgården med nye sitteplasser for de ansatte, frivillige og ikke minst gjestene.

Prosjektleder for dagen var Susanne Skretteberg Andersen som gjennom sine grundige forberedelser hadde landet en god løsning med sittegrupper. Teamet ble styrt med stødig hånd og resultatet ble akkurat like bra som planlagt. 

Tusen takk til Optimera Monter for levering av materialer og gassgrill som Varmestua vil nyte godt av i mange år fremover! Takk også til både Bjørn hos Guttas Blomster og Floriss Fredrikstad som bidro med planter som øker trivselsfaktoren i bakgården ytterligere!

Bli bedre kjent med Blå Kors Varmestua

Varmestua er et lavterskeltilbud til byens rusavhengige, og et viktig holdepunkt i en tøff hverdag. Bakgårdens betydning har vært ekstra stor det siste halvannet året med strenge restriksjoner grunnet Covid-19. Her får man mat og omsorg, og kan delta på aktiviteter. De tilbyr også en miljøtjeneste for de som ønsker en endring i livet sitt. 

Vi tok en prat med markeds- og kommunikasjonssjef Hanne Nordli om tilbudet Varmestua yter, bakgårdens betydning og noen tanker rundt konseptet vårt Nipas-Dagen. Bli bedre kjent med Blå Kors, Varmestua og deres viktige arbeid!