Berge Lavik, daglig leder i Nipas AS

Tilbakeblikk på 2021 og planer for neste år

2021 går mot slutten og forhåpentligvis får vi alle ladet batteriene godt i disse dager. «Nipas-toget» har hatt god fart i 2021, en fart som kommer til å øke i året som kommer. I tillegg til å fortsette å gjøre våre kunder fornøyde, retter vi fokus fremover og satser videre på en «grønn byggenæring». Dette skal vi snakke mye om i 2022, ikke minst på vårt første heldagsseminar som vi avholder 15. mars.

Nipas-konferansen kommer til å handle utelukkende om bærekraft, og hvordan vi, våre kunder og samarbeidspartnere må være villige til en kraftig med riktig omstilling. Jeg ser frem til å møte dere alle denne dagen, så sett av datoen allerede nå.

Høyt aktivitetsnivå og spennende planer for 2022

Vi har som sagt hatt bra aktivitet dette året og det er utrolig spennende å se prosjektene «reise seg». Status er at vi holder lovet fremdrift på samtlige prosjekter og vi er godt i gang med å planlegge de neste.

Ikke bare er aktivitetsnivået høyt på prosjektene, det skjer masse i kulissene også. Nipas konferansen er nevnt, og i tillegg skal vi neste år, som i år, gjennomføre Nipas dagen.

Dette er dagen hvor hele organisasjonen «rykker ut» for å gjennomføre prosjektet som gikk av med seieren. Dette ser vi frem til og vi gleder oss stort til det ferdige resultatet. I spissen på Nipas dagen står våre unge lærlinger. Vi er stolte av å være en lærlingbedrift, noe vi kommer til å forsterke i årene fremover. Landet bygger seg ikke selv, og vi trenger å utdanne kompetente mennesker som ønsker å jobbe i den mest spennende bransjen.

Fantastisk mottagelse i en ny organisasjon

For meg, som ny daglig leder i selskapet, har mottakelsen vært en fornøyelse. Så mange medarbeidere med høy kompetanse som alle brenner for å levere mer i samtlige prosjekter. Jeg har fått besøkt byggeplassene og sett hvor dedikerte våre medarbeidere er. For oss er det viktig at våre kunder er fornøyde, at vi driver byggeprosjektene med et høyt fokus på HMS og alltid med tanke på at vi skal «forurense» nabolaget minst mulig.

Jeg vil samtidig få benytte anledningen til å takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører for et godt samarbeid i året som har gått.

Vi ser frem til å fortsette reisen sammen med dere, og lover at vi skal fortsette å levere mer enn lovet. Frem til vi møtes igjen på nyåret er det viktig at dere lader batteriene, spiser godt og nyter tid sammen med venner og familie.

Med ønske om en fortsatt god jul og et godt nytt år.
– Berge Lavik, daglig leder i Nipas AS