6 nye eneboliger på Holterteigen i Drøbak er straks ferdigbygd

For byggherre Kreativ Eiendomsutvikling AS har Nipas bygget 6 moderne og funkisinspirerte eneboliger på Holterteigen i Drøbak. Oppstart på prosjektet var februar 2021, og nå ca ett år senere, er boligene straks klare for overlevering.

Salgsansvarlig i Nipas, Stig Lundh, er godt fornøyd med sluttresultatet. – Her har vi bygget seks unike, arkitekttegnede eneboliger over to og tre plan. Boligkroppene strekker seg i størrelser fra ca 140 kvm og opp til drøye 225 kvm, forteller Stig. 

Som salgsansvarlig opererer han i både Østfold og StorOslo-regionen og har tett dialog med utbyggerne og andre samarbeidsparter. Når prosjektet på Holterteigen nå er ferdig, rettes fokuset videre mot Brekkeveien på Ås hvor vi skal bygge 33 boenheter for Slåke Eiendomsutvikling.

Populært prosjekt i hjertet av Drøbak

Samtlige eneboliger ble utsolgt tidlig i fasen, så det er ingen tvil om at byggherre Kreativ Eiendomsutvikling her har truffet godt når de utviklet prosjektet. Nipas takker for oppdraget og ser frem i mot flere samarbeidsprosjekter også i tiden fremover.