Status fra boligprosjektet Furulunden på Ullern

Vakre bilder med Nipas-gjengen i solnedgangen

Den siste perioden har betongarbeid vært fokuset på Furulund, et boligprosjekt på Ullern hvor det er anleggsleder Jonas som holder i trådene. Boligprosjektet innebærer totalt 6 arkitekttegnede eneboliger i rekke som allerede er fullsolgt og forventes ferdig Q3 2022.

– I første omgang har vi støpt en trappesjakt og en betongvegg til nedkjøringsrampen, hvor hovedfokuset har vært kvalitet og utseende. Med fokus på betongkvalitet, godt håndverk og tekniske løsninger har vi fått et flott resultat, uttaler Jonas.

Fokus på godt inneklima underveis

– Videre har vi beveget oss opp på betongdekket og startet med ringmurene. For å forenkle prosessen har vi brukt Jackon-elementer som legges ut i et bestemt mønster og senere fylles med betong. For å sikre et godt inneklima i bygget holder vi nå på med isolering av hver bolig før gulvet skal støpes, og som man kan se på bildene er gutta godt i gang med tilpassing for rørføringene i ringmuren.

– Målet før jul er å fullføre alt av betongarbeider slik at vi er klare til reisverk i januar og kan ta juleferie med god samvittighet, avslutter anleggslederen.