Rullebrettklubben vant Nipas-Dagen og skaterampe tilpasset de yngste

Som en av 7 vinnere var Østfold Rullebrettklubb, som sammen med Fredrikstad Kommune drifter hallen, et av stedene vi arbeidet på Nipas-Dagen 11.august. Øverst på deres ønskeliste var en egen skaterampe tilpasset de yngste og ferskeste medlemmene.

Det var Simon P. Grip som nominerte prosjektet på vegne av Østfold Rullebrettklubb, som i ettertid har skiftet navn til Fredrikstad Rullebrettklubb. Ønsket var å tilrettelegge skatehallen bedre for nybegynnere og unge ved å få satt opp et eget område. Grunnet plassbegrensninger måtte en ny skaterampe plasseres oppe på et av rommene i bygget, men da måtte både gulv, trapp og sikringstiltak også bygges.

Etter en iherdig lobbyvirksomhet i både klubben og skatemiljøet, fikk Østfold Rullebrettklubb nok stemmer til å bli med i finalen. Og på selveste julaften ble de annonsert som en av flere vinnere, og drømmen kunne bli en realitet. For Nipas sin del var nok prosjektet en del større enn vi hadde trodd på forhånd, men etter fantastisk innsats og tyvstart noen dager i forveien, kom vi akkurat i mål som avtalt! Se video under av sluttresultatet!

Bli bedre kjent med Østfold/Fredrikstad Rullebrettklubb

Rullebrettklubben er medlem av Brettforbundet og er en klubb for skatere i alle aldre. Ønsket er å arrangere og tilrettelegge aktiviteter for rullebrettkjører, samt rekruttere og øke antallet i Fredrikstad-området. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.