Oppstart på Holterteigen Park

Holterteigen park består av 6 prosjekterte boliger med forskjellige størrelser og kvaliteter. Husene er arkitekttegnet av Line Stokholm med spennende arkitektur og hver enhet er unik. Eiendommene vil få egne gårds- og bruksnummer (selveiertomter) og de ligger rolig til i blindvei. Vestvendt med svært gode solforhold og fjordutsikt som vil variere fra bolig til bolig. Alle boligene vil få takterrasse i tillegg til stor terrasse(r) og integrert garasje. 

Nipas har fått oppdraget med å oppføre boligene, byggherre er Kreativ Eiendomsutvikling AS. 

Oppstart av Holterteigen Park
Nipas skal oppføre 6 nye eneboliger på Holterteigen Park, Drøbak

Grunnarbeidene godt i gang – husene reises i februar

Grunnarbeidene er startet og i disse dager jobbes det for fullt med tilknytninger til vann og avløp, strøm og fiber. Inngjerding av byggeplassen er på plass og fra utsiktspunktet kan man se utsikten utover fjorden. Husene vil reise seg i februar.

Regionssjef i Nipas, Christian Paus, ser frem i mot prosjektet sammen med teamet sitt. – Holterteigen Park er det første prosjektet vårt i ny region. Dette er et flott prosjekt i et veletablert område, som vi gleder oss til å komme i gang med. Oppstart er i disse dager og det er forventet ca ett års byggetid for eneboligene.

Med seg på laget har Paus blant annet anleggsleder Torgrim Gaustad og Prosjektingeniør Eivind Ravin Jacobsen.

Oppstart av Holterteigen Park
Oppstart av Holterteigen Park