Arbeidet med oppføring av 6 boliger på Ullern er i gang

Nipas med ny kontraktsignering i region stor-oslo, denne gang med Pilares Eiendom

Tidligere i år kunngjorde vi at avtalen med Pilares Eiendom AS var signert som innebar bygging av 6 arkitekttegnede eneboliger i rekke på Vækerøveien, Ullern. Samtlige boliger ble solgt i løpet av kort tid og allerede i mai startet grunnentreprenør med sine arbeider.  

Anleggsleder Jonas på regionskontoret vårt i Oslo er glad for å komme i gang med prosjektet. – Oppstart for grunnentreprenør var i mai 2021, mens våre arbeider startet i uke 38 med jernbinding og forberedelse til leveranse av prefabrikkerte betongelementer til P-kjelleren, forklarer han. Totalt innebærer prosjektet 9 boliger, hvor første salgs- og byggetrinn altså er 6 eneboliger i rekke.

Kontraktssum og omfang

Oppdragene utføres på vegne av byggherre Pilares Eiendom, og har en kontraktssum på 26 MNOK. Omfanget er på 9 boliger på Ullern i Oslo inkl P-kjeller på 550 kvm.

Miljøfokus på byggeplassen

Nipas tilstreber å ha en god miljøprofil på byggeplassene våre, det gjelder også for prosjektet Furulund. – Vi har fokus på miljøaspektet ved konstruksjonen og har som mål å ha minst 90% sorteringsgrad for dette prosjektet, avslutter anleggslederen.

Den kommende tiden vil det skje store endringer på byggeplassen, men under ser du bilder av hvordan det er i dag og hvordan det skal bli.