Om Nipas

Nipas AS er en entreprenørbedrift med base i Sundløkkaveien 75 på Årum.  Bedriften ble etablert i 1994, og har ansatte med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen. Vi er en bedrift i kontinuerlig utvikling.

Vår omsetning i 2019 var ca 170 millioner kroner.

For å kunne tilby et bredt spekter av tjenester, har vi fagarbeidere innen forskaling, tømrer, betong, mur og flislegging. Vi har dessuten tett samarbeid med en rekke håndplukkede underleverandører, og utfører gjerne totalentrepriser av bygg, det vil si helt fra planleggingsfasen, tegning og byggeanmeldelse til det står ferdig til bruk.

Vårt naturlige nedslagsfelt er Østfold og søndre Akershus. Vi beveger oss også utenfor disse områdene og etablerer for tiden et eget kontor i Oslo-regionen.

Vi er for tiden ca 40 ansatte. Vi har en fin blanding av erfarne medarbeidere og ungdommelig entusiasme og pågangsmot, som sammen utgjør et vinnerlag i et tøft marked. Vi er godkjent som lærebedrift og ser vår rolle for å utdanne nye fagarbeidere ved å ta inn lærlinger. Mange har fått fast ansettelse etter endt læretid.

Hvorfor Nipas?

Vi har:

Godkjent for ansvarsrett

Godkjent lærebedrift

Miljøfyrtårn-sertifisert

Grønt Punkt-sertifisert

StartBank