Offisiell åpning og overlevering av nøkler til nye Rolvsøy Barnehage

Offisiell åpning av nye Rolvsøy Barnehage

Mandag 30.august inviterte Fredrikstad Kommune, med ordfører Jon Ivar Nygård i spissen, til offisiell åpning og overlevering av nøkler til nye Rolvsøy Barnehage. Nipas AS har vært totalentreprenør for prosjektet som setter en ny standard for både barnehagebygg og byggeplasser i kommunen. 

Selve åpningsseansen startet med flott sang av barna. To av barna hjalp også ordføreren med å holde snoren som skulle klippes, for å markere åpningen. Byggherre Fredrikstad Kommune var representert ved et bredt spekter av instanser som har vært involvert underveis i prosjektet. Nipas, som totalentreprenør, var også tilstede sammen med blant annet arkitekten. Grunnet Covid-restriksjoner var det begrenset antall som fikk være tilstede.

Anleggsleder i Nipas, Andreas Rolland, kan se tilbake på en intensiv arbeidsperiode preget av ulike restriksjoner, overhengende smittefare og leverandører med leveringsutfordringer. Men, når man ser gleden hos barna og de ansatte som har fått et så fantastisk flott bygg og tilhørende uteområder, så kjenner jeg på stolthet, sier Andreas.

– Dette er et bygg som er utformet for å løse behovene også 20 år frem i tid, ikke først og fremst i dag. Det sa styrer Henning Magnussen til de fremmøtte under åpningen. Han fortalte videre om hvor fornøyde både de ansatte og barna var med sin nye barnehage.

– En ny standard for barnehagene våre

Flere av talerne fra kommunen fremhevet standarden som er satt på den nye barnehagen. Store, luftige rom, stort arbeidskjøkken, hvilerom, bedre arbeidsplasser for de ansatte, solceller på taket og fantastiske uteområder. Det har vært tenkt mange gode tanker på veien fra start til mål. Både Elin Tvete, teknisk utvalg-leder, og ordfører Nygård presiserte at Rolvsøy Barnehage setter en ny standard for kommunens barnehager.