Nipas AS med ny avtale om totalentreprise på nytt rekkehus i Oslo

Regionskontoret vårt i Oslo har en rekke fine prosjekter under oppføring, men også nye som er på trappene. Regionssjef Christian Paus kan nå opplyse om en ny kontraktsinngåelse med Opphus AS om totalentreprise av 10 nye rekkehusleiligheter på Ullern i Oslo. 

Opphus AS er en en boligutvikler som fokuserer på det gode familielivet når de utvikler prosjektene sine, og det vil følgelig også gjelde disse 10 boligene. Prosjektet bærer navnet Ullern Gårdsvei 33 og det er TAG Arkitekter AS som har tegnet prosjektet. 

Regionssjef Paus ser frem til et godt samarbeid med boligutvikler Opphus AS, i det som er det foreløpig første prosjektet hvor Nipas er totalentreprenør. – Det er alltid hyggelig å stifte nye bekjentskap med ambisiøse og fremoverlente byggherrer, og vi gleder oss til å sette i gang med rekkehusene på Ullern.

Populært prosjekt som har solgt bra

Opphus AS hadde nylig en tilstelning i forbindelse med salgsstart og det er ingen tvil om at markedet har tatt godt i mot prosjektet. Av de 10 boligene er det per 26.nov solgt 7 stk. Les mer om de fine boligene på byggherrens hjemmesider.