Nipas skal bygge 20 boliger for Kamperhaug Boligutvikling AS

Nipas skal bygge totalt 20 boliger for Kamperhaug Boligutvikling AS i boligprosjektet Kroken 3 på Borgehaugen i Sarpsborg
Illustrasjonsbilde av den ene 10-mannsboligen som Nipas skal bygge for Kamperhaug Boligutvikling AS

Nipas signerte denne uken en avtale med Kamperhaug Boligutvikling AS om bygging av totalt 20 boliger på Borgenhaugen i Sarpsborg. Kamperhaug Boligutvikling er en ny samarbeidspartner som vi gleder oss til å utvikle et flott og lokalt prosjekt sammen med.

Boligprosjektet Kroken 3 ligger på Borgenhaugen i Sarpsborg kommune. Kamperhaug Boligutvikling AS har prosjektert i alt 44 leiligheter og 5 frittliggende eneboliger. For Nipas sin del innebærer oppdraget oppføring av 2 ulike 10-mannsboliger som fordeles på hvert sitt byggetrinn. Byggestart er satt til senest september 2021, og entrepriseverdien av selve bygningsarbeidene beløper seg til MNOK 31,65.

Kamperhaug Boligutvikling AS er et eiendomsutviklingsselskap med hovedkontor på Klavestadhaugen i Sarpsborg. Selskapet leverer nøkkelferdige boliger til sine kunder, med nedslagsfelt hovedsaklig i Østfold og Akershus. 

Spennende oppdrag med en ny samarbeidspartner

Administrerende direktør i Nipas, Tony Øvrevik, er godt fornøyd med å ha landet nok et oppdrag som er midt i kjernekompetansen til Nipas. – Vi er veldig glade for å ha vunnet denne kontrakten og basert på prosessen frem til nå, så håper vi dette kan være starten på et langvarig samarbeid med en meget dyktig og lokal boligutvikler.

Her kan du se nærmere på boligene som skal utvikles, klikk på bildene for full størrelse. Se forøvrig også salgsannonsen for prosjektet på finn.no.