Nipas har signert kontrakt på bygging av 33 boliger for Slåke Invest

Nipas har signert kontrakt på bygging av 33 boliger

 

Nipas har signert en stor avtale for et spennende boligprosjekt i Ås Kommune. Totalt innebærer det bygging av 33 boliger, fordelt på rekkehus og tomannsboliger. Oppstart av byggingen vil være når prosjektet har nådd ca 50% salg, noe som er estimert å skje ved sommertider.

Kontraktsverdien er 86,6 millioner ink mva og kontrakten ble signert i starten av januar 2022. Salgsansvarlig Stig Lundh er meget fornøyd med å ha landet avtalen. – Vi gleder oss til å komme i gang og ser frem i mot et godt og spennende prosjekt sammen med en byggherre vi kjenner godt, avslutter Lundh.

Spennende boligprosjekt som kommer for salg

Prosjektet heter Brekkehagen og ligger nå på finn.no som et prosjekt som kommer for salg. Brekkehagen består av fire rekkehus med 27 boliger og tre tomannsboliger med 6 boliger hvor alle får private soner i tillegg til fellesområdene rundt byggene. 

Både rekkehusene og tomannsboligene blir kvalitetsbygg oppført over tre etasjer, hvor det også blir store private takterrasser i tillegg til markterrasse. Et helt nytt boligfelt får også fordelen av at flere er i samme livssituasjon og gode bomiljøer dannes. Selvsagt er det også godt å vite at alt er nytt og tilnærmet vedlikeholdsfritt en periode.

Du kan også lese mer om prosjektet på egen hjemmeside, brekkehagen.no.

Bli bedre kjent med oss, les også disse historiene:

På Bjørnemyr bygger Nipas 18 nye boliger for Kamperhaug Boligutvikling
Bygges nå

Bjørnemyr – 18 nye boliger

Våre referanser 18 boliger på Bjørnemyr På Bjørnemyr ved Skjeberg bygger Nipas 18 nye boliger fordelt på en 10-mannsbolig og en 8-mannsbolig. Oppdraget er delt

Les mer »
Illustrasjon av nye Halden Brannstasjon. Illustrasjon: AART Arkitekter
Bygges nå

Halden Brannstasjon

Våre referanser Halden Brannstasjon For Halden Kommune skal Nipas bygge den nye brannstasjonen i Halden, beliggende på Remmen. Nipas ble anbudsvinner og oppdraget ble offentliggjort

Les mer »