Nipas med ny kontraktsignering i region Stor-Oslo

Pilares Eiendom AS er en veletablert boligutvikler med base i Oslo. Selskapet ble stiftet i 2012, av personer med mange års erfaring og bred kompetanse fra kjøp, utvikling, salg og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Dette er det første prosjektet hvor Nipas samarbeider med Pilares.
 
Prosjektet heter «Furulund» og er et nytt boligprosjekt med adresse i Vækerøveien og er attraktivt beliggende i et veletablert boligområde på Furulund/Bestum, den nedre delen av Ullern. Byggetrinn 1, som omfatter seks arkitekttegnede eneboliger i rekke, hadde salgsstart 8. april. Responsen fra markedet har vært god, og de første salgene er allerede gjennomført.
 
Nipas har skrevet sin første totalentreprise-kontrakt med Pilares Eiendom i Oslo
 
Administrerende direktør i Nipas, Tony Øvrevik, er godt fornøyd med kontrakten av flere grunner. – For Nipas betyr denne avtalen at vi for det første, med tre pågående kontrakter i nysatsningen vår stor-Oslo, allerede har fått et godt fotfeste i regionen. Og ikke minst betyr det at vi har startet på noe vi har grunn til å tro blir et langsiktig samarbeid med en svært spennende utbygger.
 
– Vi er klare til å levere mer enn det som er lovet, og setter alltid ekstra pris på å få bringe spennende arkitektur til liv – her utført av anerkjente R21.
 
Prosjektet vil som alltid ha bærekraftsfokus på flere områder. Bl.a har Nipas forpliktet seg til å oppnå en sorteringsgrad på minimum 90%. 
 
For mer informasjon kontakt: 

Christian Paus
Regionssjef
Mob: +47 48 19 33 15

Mail: christian@nipas.no  

Tony Øvrevik
Adm. Direktør
Mob: +47 92 24 77 55
Mail: tony
@nipas.no