Nipas-Dagen 2021 ble en kjempesuksess

Rullebrettklubben, prosjektledere på Nipas-Dagen 2021

Onsdag 11.august var datoen vi hadde sett frem i mot i lang tid, endelig skulle vi gjennomføre Nipas-Dagen. Vinnerprosjektene var på forhånd fordelt til prosjektlederne, flere av dem var våre yngre talenter som for første gang skulle bryne seg på sitt eget prosjekt, sammen med gode kolleger.  

Totalt var det i år 7 vinnere av Nipas-Dagen, hvor 4 av dem ble gjennomført på selve dagen. Dette gjaldt en solid oppgradering av bakgården til Røde Kors i Halden, oppgradering av uteområdene til Blå Kors Varmestua i Fredrikstad, ny skaterampe for Fredrikstad Rullebrettklubb sine yngste medlemmer og en huske tilpasset rullestolbrukere for Broløkka Dagsenter på Østsiden. Et par av de resterende prosjektene var allerede gjort unna på forhånd, mens Hvaler Sjøspeidere og Hvaler Kulturvernforening vil få en splitter ny sjøbu i september.

Vi vil fortløpende legge ut bilder, video og intervju fra prosjektene vi har jobbet med! Det er også viktig å presisere at dette ikke ville blitt det samme uten hjelp av våre kjære samarbeidspartnere! Vi har fått gassgriller, sittegrupper, blomster, materialer, mat og drikke fra en rekke bedrifter som støtter opp om Nipas-Dagen og de gode formålene som den tjener. Vi vil komme tilbake til alle disse i en egen takkepost! TUSEN TAKK!

Vår støtte til hverdagsheltene

Norge har mange hverdagshelter, i bunn grunn er det aller meste av aktiviteter for både store og små, friske og syke, tuftet på dugnad og frivillighet. Det er så utrolig mange som legger ned utallige timer år etter år. I fjor bestemte derfor ledergruppen i Nipas at vi skal sette av en hel arbeidsdag hvert år hvor vi jobber gratis for frivilligheten, idrettslag eller andre idelle organisasjoner. Gjennom en nominasjonsprosess på slutten av fjoråret endte vi opp med finalekandidater som i sosiale medier ble stemt frem av medlemmer, familie og andre heiagjenger. 

Dette er med andre ord det første året vi gjør dette, og vi har gjort oss mange nyttige lærdommer for neste år allerede. Den største lærdommen av dem alle er uten tvil at dette var gøy! Dette gir mening! Alle lovordene våre ansatte har fått fra de mange som er tilknyttet i og rundt prosjektene vi har jobbet for er helt fantastisk! Dagen ble avsluttet med en helt nydelig 3-retters hos Hvaler Gjestgiveri og fortjent ros til både fagfolka våre som til daglig er på byggeplassene og gjengen på kontoret.

Vi har til og med vært så heldige å få pressedekning i både Halden og Fredrikstad for et par av prosjektene:

 

Vil du nominere et prosjekt du brenner for?

Har startet nominasjonsrunden for prosjektene vi skal gjennomføre i 2022 og oppfordrer alle som har noe de brenner for til å nominere sin kandidat. Det gjør du enkelt ved å følge denne linken til påmeldingsskjema.