Nipas bygger - status fra Kroken i Sarpsborg

På Borgenhaugen i Sarpsborg bygger Nipas en rekke boliger i disse dager. Anleggsleder Andreas styrer byggeplassen hvor det er fire bygningskropper med totalt 22 boliger som skal stå klare i løpet av året. Den første av disse er en timannsbolig som skal ferdigstilles i mai, mens de resterende 3 rekkehusene kommer fortløpende.
 
– Akkurat nå planlegger vi for kjøkkenmontering for bygg E som skal overleveres i mai. Dette blir de første boligene vi ferdigstiller her på boligfeltet, og vi gleder oss veldig til å se hvor bra det blir når det står ferdig! Vi har tett dialog med byggherre Kamperhaug og gleder oss over det gode salget og de fine tilbakemeldingene som de høster for boligprosjektet, sier anleggslederen.
 
Planen videre er at Bygg F, som også er en timannsbolig, skal stå ferdig i november, mens Bygg A (6-mannsbolig) skal stå klart i juni og Bygg B (6-mannsbolig) stå klart i september. Med andre ord mye arbeid de kommende månedene for teamet vårt.
 

Merket godt at Norge åpnet opp

I tillegg til alle de ansatte fra Nipas som er på byggeplassen, er det også mange fra underleverandører som for eksempel elektro, rør, ventilasjon også videre. – Totalt er vi godt over 40 mann. Heldigvis er vi nå på et vanlig nivå hva gjelder sykdom, men vi merket definitivt godt at Norge åpnet opp tidligere i år da «alle» ble syke på en gang, forklarer småbarnsfaren med et smil. 
 
– Når bygg E blir overlevert har vi gjort ferdig det første bygget vårt her, så det gleder vi oss til å se når de står ferdig. Det blir definitivt fine bygg og vi vet at  det ligger høy kvalitet i bunn på det arbeidet vi leverer.