Halden Røde Kors vant Nipas-Dagen og oppgradert bakgård

Som en av 7 vinnere var Halden Røde Kors et av stedene vi arbeidet på Nipas-Dagen 11.august. De bruker bakgården hyppig til mange av aktivitetene sine, men manglet fasiliteter i form av en solid platting, sittegrupper osv som øker både utnyttelsesgraden og trivselen. 

Prosjektleder var Eivind som sammen med Arnfinn, Freddie og Oslo-teamet kjørte prosjektet i land henhold til skisser og timeplan. I videoen nedenfor kan du følge prosjektet fra start til slutt, og se hvor bra det ble. I tillegg har vi lagt med noen bilder fra dagens hyggelige avslutning som ble tilbragt på Hvaler Gjestgiveri med alle våre ansatte.

Tusen takk til XL Bygg Halden for materialer, Møbelringen Ivar Sæter og Fagmøbler Halden for sittegrupper og Plantasjen Halden for planter og gassgrill! Dere gjorde dagen fullkommen og enda bedre enn vi kunne håpet på!

Bli bedre kjent med Halden Røde Kors

Røde Kors sin avdeling i Halden har et allsidig tilbud, basert på sine over 1000 medlemmer. Alt fra besøkstjenester og skysstrafikk, til søk etter savnede personer og integreringsarbeid av nye landsmenn. Vi tok en prat med styremedlem Tore Trollbu som forteller litt mer om tilbudet de yter og hva bakågrden betyr for Røde Kors i Halden.