Her er årets 5 finalister til Nipas-Dagen 2022

Nipas-Dagen 2022 er dagen der alle våre ansatte, under ledelse av våre yngre talenter, jobber gratis for et samfunnsnyttig prosjekt i lokalområdene til våre ansatte. Fristen for å få sanket nok stemmer til prosjektet sitt, hvor de 5 med flest stemmer går videre til finalerunden, gikk ut 30.november. 

Det kom inn veldig mange stemmer totalt og det var svært få stemmer som skilte mellom 4-8.plass. Suverent flest stemmer fikk Gressvikspeiderne som ønsker seg ny gapahuk i Trondalen på Gressvik, etter at den gamle ble påtent og brant ned. Det var her tydelig at et helt lokalsamfunn var blitt engasjert og sanket stemmer.

Videre har også Sarpsborg FK jobbet veldig bra og fikk mange stemmer til sitt drømmeprosjekt, nemlig en tribune for store og små ved fotballbanen på Kurland. Neste finalist er Råde BMX-klubb som også kom med i finaleheatet. De har en flott arena med populære baner for syklistene, men innerveggene rundt startområdet er i ferd med å gå i oppløsning. De ønsker derfor å få hjelp til å istandsette veggene igjen, som utgjør rammen for det fine anlegget de har.

Nylende IF, med klubblokaler som ligger så idyllisk til langs Visterflo, ønsker bistand for å oppgradere lokalene sine. Spesielt er det garderobene som per i dag ikke fremstår veldig attraktive for de små og store som bruker anlegges daglig.

Til slutt fikk også dugnadsgjengen ved Hauge Bruk på Rolvsøy akkurat nok stemmer til å kapre finaleplassen. De vil gjerne innrede det gamle sagbruket fra 1899, et sted som representerer lokalhistorien på en sterk måte. Både som Rolvsøys største arbeidsplass gjennom 60 år, samt at det er et positivt innslag og yndet stoppested langs Glommastien.

Vinneren(e) kåres på julaften

Det neste som skjer nå er at prosjektgruppa hos Nipas drar ut på befaring til alle finalekandidatene for å få alt av info om prosjektene. Deretter gjøres det en vurdering på omfanget, regelverk og samfunnsnytten før det blir utropt en eller flere vinnere.

Tradisjonen tro vil vinneren bli annonsert på selveste julaften! Gratulerer til alle finalekandidatene og tusen takk for all positiv respons vi har fått for tiltaket våres! Nå gleder vi oss til Nipas-Dagen 2022!