Vi er Nipas - bli bedre kjent med Jonas

Bli bedre kjent med Jonas Økland i serien #ViErNipas

 

Navn: Jonas Økland
Alder:
27
Stillingstittel:
Anleggsleder

Kan du fortelle litt om bakgrunnen din

Utdanningsløpet mitt startet med en bachelorgrad som elkraftingeniør fra Universitetet i Agder, og i løpet av studiet oppdaget jeg en fascinasjon og stor interesse for prosjektledelse. Denne fascinasjonen førte meg til Dublin der jeg fullførte en mastergrad innen prosjektledelse på skolen; UCD Michael Smurfit Graduate Business School. Etter endt utdanning begynte jeg som prosjektleder i modulbygg bransjen, og har primært gjennomført prosjekter for offentlige byggherrer.

Hvordan ser hverdagen din ut i Nipas?

Jeg har to arbeidsplasser som er henholdsvis kontor og byggeplass.

Under byggeperioden er jeg på byggeplass og har hovedansvaret for at fremdriftsplanen følges, at arbeidet blir utført etter gjeldene lovverk, levere et prosjekt med sunn økonomi og skape en sikker arbeidsplass for de som jobber på byggeplassen.

I prosjekteringsperioden sitter jeg på kontoret og planlegger gjennomføringen av prosjekter ved å utarbeide en fremdriftsplan, sikre gode håndverkere/kontrakter, lage kalkyler, og lignende prosjektrelatert administrativt arbeid.

Hvilke visjoner/drømmer har du for deg selv og Nipas i årene som kommer?

Mitt mål er å være en sentral del av Nipas sin kontrollerte vekst og selv vokse ut av anleggslederrollen for å bli en av prosjektlederne som har ansvaret for de største prosjektene vi i fremtiden skal vinne.

Nipas trenger flere dyktige kolleger fremover, hva vil du si til de som vurderer å søke?

Nipas er en bedrift med ledere som gir deg mulighet til å ta eierskap og ansvar for egne prosjekter, samtidig som de skaper en god arbeidskultur der man fint kan stille spørsmål og be om hjelp. Firmaet er også full av dyktige og imøtekommende kolleger som skaper en bra arbeidshverdag.

Les også: Klikk på bildene for å bli kjent med flere i teamet vårt