Vinn fete premier hver dag i vår adventskalender

I et år som kjennetegnes av mange mørke skyer verden over, ønsker vi å spre litt glede frem mot jul. Sammen med våre fantastiske samarbeidspartnere kjører vi derfor i gang en adventskalender spekket av flotte premier!

Hver desembermorgen frem til og med julaften publiserer vi på Facebook en ny luke med flotte premier, i samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere. Samlet vil vi gi bort gaver for over 50.000,- og vi gjør det enkelt for alle å delta. Det eneste man trenger å gjøre er å kommentere Facebook-innlegget. Vinnerne vil bli publisert fortløpende.

Verdens smarteste elbil-lader, Sonos One, gavekort og rosa verktøysett

– Det skal bli en sann glede å dele ut så mange fine premier til noen heldige blant følgerne våre, sier administrerende direktør i Nipas, Tony Øvrevik. Premiene har stor variasjon i omfang og vi er ganske trygge på at det er noe for enhver smak!

Adventskalenderen rundes av 24.desember med at vi annonserer hvem som blir vinneren av Nipas-Dagen. Konseptet går ut på at vi ønsker å støtte et samfunnsnyttig prosjekt som ikke har latt realisere, ved å gi bort gratis materialer og arbeidsinnsatsen fra samtlige 40 ansatte en hel arbeidsdag. De 5 nominerte prosjektene med flest stemmer vil bli forhåndsbefart og evaluert, før vi offentliggjør vinner(ne) på julaften.

Regler og vilkår for adventskalenderen

Hvordan delta?

Hver dag fra 1. – 24.desember publiserer vi en ny kalenderluke med premie. For å delta må man kommentere på det enkelte innlegget.

Premiene

Premiene som deltakerne kan vinne presenteres i en ny video hver dag. Enhver premie som er vunnet kan ikke byttes i andre former for premier. Om en vinner ikke kan hente en premie innen oppgitt tidspunkt, så vil premien i stedet gå til vinneren av Nipas-Dagen.

Regler og betingelser

Disse reglene og vilkårene gjelder for adventskalenderen organisert av Nipas. Ved å melde deg på og delta på adventskalenderen så aksepterer du disse generelle reglene. Dersom det er, eller oppstår forskjell i fortolkningen av reglene, så er det disse reglene for kampanjer på sosiale nettverk som er de gjeldende for det endelige utfallet:

1. Du må være fylt 18 år for å delta i kalenderen. Deltakere som er ansett som mindreårige vil få sin deltakelse kansellert.

2. Ingen ansatt eller i nærmeste familie av ansatte i Nipas kan vinne premier tilknyttet adventskalenderen.

3. Hver person kan kun delta med en kommentar per dag.

4. Nipas reserverer seg retten til å etterspørre en deltakeres identitet i forkant av utdeling av mulig premie.

5. Nipas forbeholder seg retten til å kansellere en påmelding til deltakelse, utestenge en konto og tilbakeholde eventuelle premier for vinner(e) dersom Nipas mener at deltakelsen er (1) brudd på de generelle reglene her gjengitt; (2) misbruk av kontoer for deltakelse eller (3) deltagelsen ble ikke gjort innenfor angitt tidsfrist.

6. For å kvalifisere til å motta premie kreves det at vinneren har minst 10 personlige norske følgere. Personlige følgere er privat-kontoer. Følgerkontoer som er sider, podcaster, utenlandske profiler etc teller ikke som personlige følgere.

Hvorfor har vi denne regelen?
Fordi det er enkelte som går mann av huse for å jukse til seg en premie. Uten en slik ventil vil det være tilfeller der personer oppretter 10/15 forskjellige kontoer og deltar fra alle kontoene. Vi vil også nekte premieutbetalinger der vi mistenker at en og samme person står bak kontoer i forskjellige navn (konto til familiemedlem – venn osv).

7. Merk også at vi ikke godkjenner vinnere av konkurranser som deltar bak en lukket/anonymisert profil.

8. Nipas sin avgjørelse på tvister knyttet til sosiale kampanjer er endelige.

9. Enhver deltaker av kampanjer drevet på Nipas sine sosiale nettverk godtar og aksepterer disse reglene som gjeldende.