ABC Elektro Team viser ekte miljøengasjement

Easee Home elbillader fra ABC Elektro

ABC Elektro Team AS er vår dyktige elektro-samarbeidspartner på nye Rolvsøy Barnehage, den første fossilfrie byggeplassen i Fredrikstad Kommune. De ønsker å understreke sitt miljøengasjement ved å gi Nipas-dagen et fantastisk miljøbidrag i form av en ferdiginstallert elbil-lader. 

I høst lanserte vi Nipas et nytt konsept knyttet opp mot vår rolle som en samfunnsbevisst aktør, nemlig Nipas-dagen. Her kan hvem som helst nominere et prosjekt hos en aktør som spiller en viktig rolle i lokalsamfunnet. Blant de nominerte prosjektene finner vi blant annet redskapsboder, sjøboder, utekjøkken, huskestativ, samlingsplasser, tribuner og skateramper. Vinneren vil få hjelp av våre 40 ansatte, ledet av våre yngre talenter, til å bygge prosjektet de brenner for, samt gratis materialer.

Gir bort verdens smarteste elbil-lader

I den anledning er det helt rått å ha samarbeidspartnere som ABC Elektro Team fra Sarpsborg. De gir bort en ferdig installert* Easee hjemmelader til prosjektet som vinner! Laderen er både utviklet og produsert i Norge for norske forhold, så her snakker vi et kortreist produkt i miljøets ånd! Den er 69% mindre enn tilsvarende elbilladere og veier kun 1,5 kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Følg gjerne ABC Elektro på Facebook! 

Kort om ABC Elektro Team AS

ABC Elektro Team er en elektroinstallatør i Sarpsborg med bred faglig kompetanse og som tilbyr prosjektering, installasjon, service og vedlikehold innenfor fagområdene elektro, sikkerhet og IKT til små og store kunder i hele Østfold og Akershus.

Firmaet ble etablert 1.mars 2002 under navnet ABC Svakstrøm AS, og består i dag av en begeistret gjeng med høyt kvalifiserte medarbeidere. De arbeider hovedsakelig med 3 fagområder: Elektro, sikkerhet og IKT. Innenfor disse leveres et bredt spekter av produkter og løsninger. Kundegruppene er bedrift, industri, offentlig sektor, landbruk og privatkunder. ABC Elektro Team tilbyr prosjektering, installasjon, service og vedlikehold, med mål om å alltid levere kunnskap og trygghet til begeistring for alle.
 
*Installasjonen inneholder:

 

  • Easee Ladestasjon
  • Inkludert inntil 10 meter kabel
  • Tilstrekkelig plass i sikringsskap
  • Forutsetter installert overspenningsvern
  • Automatsikring
  • 50 km tur-retur
  • Dokumentasjon og samsvarserklæring