nipasbygg
Om Nipas
Nipas AS er en entreprenørbedrift med base i Dikeveien 44 på Rolvsøy. Bedriften ble etablert i 1994, og har ansatte med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen. Vi er en bedrift i kontinuerlig utvikling.

Vår omsetning i 2015 var ca 90 millioner kroner og ca 110 millioner i 2016.

For å kunne tilby et bredt spekter av tjenester, har vi fagarbeidere innen forskaling, tømrer, betong, mur og flislegging. Vi har dessuten tett samarbeid med en rekke håndplukkede underleverandører, og utfører gjerne totalentrepriser av bygg, det vil si helt fra planleggingsfasen, tegning og byggeanmeldelse til det står ferdig til bruk.

Vårt naturlige nedslagsfelt er Østfold og søndre Akershus, men vi beveger oss også utenfor disse områdene ved behov.

Vi er for tiden 44 ansatte. Vi har en fin blanding av erfarne medarbeidere og ungdommelig entusiasme og pågangsmot, som sammen utgjør et vinnerlag i et tøft marked. Vi er godkjent som lærebedrift og ser vår rolle for å utdanne nye fagarbeidere ved å ta inn lærlinger. Mange har fått fast ansettelse etter endt læretid.

HVORFOR NIPAS?


VI HAR:

 

• Bred kompetanse • Lang erfaring • Konkurransedyktige priser • God leveringsdyktighet
• Kort beslutningsprosess • Tett oppfølging • Solid økonomi

ansvarsrett logo rgb stor kopi
grontpunkt
miljofyrtarn farger kopi
startbank-logo-300x200
vi-har-laerling

Nipas Invest

Nipas Invest er et investeringsselskap som utvikler byggeprosjekter i egen regi. Vi arbeider med flere store byggeprospekter for boliger i distriktet, blant annet Storgata Terrasse i Sarpsborg og Ekebergveien på Begby.


 
img 1958
shutterstock 59152606

Nipas Eiendom

Nipas Eiendom AS, er et eiendomsselskap som blant annet tilbyr utleie av kontorlokaler og forretningsbygg. Selskapet er i besittelse av fire moderne bygg, samt et under oppførelse på Rolvsøy, et attraktivt næringsområde midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Naboer med stor tiltrekningskraft til området er Østfoldhallen, Plantasjen, Bohus, Europris m.fl. 
Se ledige lokaler

Nipas Byggentreprenør

Nipas Byggentreprenør har base på Rolvsøy. Bedriften ble etablert i 1994, og har ansatte med høy kompetanse og lang fartstid i bransjen. Vi er en bedrift i kontinuerlig utvikling. For å kunne tilby et bredt spekter av tjenester, har vi fagarbeidere innen forskaling, tømrer, betong, mur og flislegging. Vi har dessuten tett samarbeid med en rekke håndplukkede underleverandører, og utfører gjerne totalentrepriser av bygg, det vil si helt fra planleggingsfasen, tegning og byggeanmeldelse til det står ferdig til bruk.
nipas bil
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.